2011. november 13., vasárnap

15. fejezet

Na, itt is van az új rész. Bocsánat, hogy nem volt sokáig friss, de egyszerűen nem volt időm, most is csak erre a nagyon rövidre futotta, ezer bocsi. A következőt már megpróbálom jobbra és hosszabbra. Remélem, hogy azért fog tetszeni, és kapok komikat:)
A másik, hogy lezárult a szavazás, miszerint 37 embernek tetszik az új sztori, 2-nek nem, és 7 jobban szerette a régit. Üzenem annak a 9 embernek, hogy semmi gond, de nyugodtan leírhatta volna a véleményét, hogy miért nem tetszik. Az pedig, hogy 44-en szavaztatok, és ennek a fele se ír komit, elég elszomorító.
Na de mindegy, olvassátok a részt:) 



Amikor a taxim megállt, kiszálltam a taxiból, fizettem, aztán felcsengettem, ő pedig szinte azonnal, be is engedett. Mire felértem hozzá, már hatalmas mosollyal az arcán állt az ajtóba. Ez engem is mosolygásra késztetett.
- Szia. – köszöntem neki.
- Szia. Gyere be. –állt félre, én pedig bementem. Megfogta a kezem, és adott egy kis puszit a szám sarkába, aztán mutatta, hogy menjünk be.
Bevallom, hogy eléggé zavarba éreztem magam. Nem tudtam, hogy viselkedjek, de a puszi nagyon jól esett.
- Éhes vagy? – kérdezte, miután beértünk a konyhába. ott már szépen meg volt terítve, és finom illat volt.
- Aha. – bólintottam félszegen.
- Szuper, akkor nemsokára ehetünk.
- Oké.
- Alíz, most zavarba vagy? – fordult felém, és megsimította az arcomat.
- Nem, vagyis, aah – sóhajtottam. – Kicsit. – vallottam be végül.
- Hééj. – nevetett ki, mire én lehajtottam a fejem, de azonnal felemelte. – Ne legyél. minden rendben van. Gondolom kicsit furcsa a helyzet, nekem is az, de minden jó lesz. Hidd el. – suttogta a végét, majd a végén lágyan megcsókolt. Annyira vágytam már erre, hogy szinte megkönnyebbültem, amikor végre megéreztem az ajkait a sajátomon. Éreztem, hogy azonnal kezdek felengedni, és az eddigi feszengés azonnal elmúlt. Sajnos nem tartott sokáig, mert hamar eltávolodott tőlem, de adott még egy utolsó kis puszit a számra, majd kihúzta a széket, és mutatta, hogy üljek le, én pedig vigyorogva helyet foglaltam.
Krisztián spagettit csinált, amihez vörös bort ittunk, és isteni volt. Megdicsértem érte, mert nem gondoltam, hogy tud ilyen finomat csinálni, most meglepett.

                                    

Miután befejeztük a kajálást, áttelepedtünk a nappaliba, egy újabb üveg borral, és ott folytattuk a beszélgetést.
- Egyébként nagyon örülök, hogy eljöttél ma. – szólalt meg egy kis csend után Krisztián, miközben a kezemen rajzolt különböző mintákat a sajátjával.
- Én is örülök. – mosolyogtam rá. – Jól érzem magam, és finom volt a kaja. – nevettem el magam a végére, mire ő is elmosolyodott. – Jó volt, hogy végre nem tilosba járunk. – tettem még hozzá.
- Igen, szerintem is sokkal jobb így. – bólogatott, majd közelebb csúszott hozzám. – Alíz, nem akarom ezt elrontani. Remélem, hogy valami komoly fog majd kialakulni köztünk.
- Én is. – suttogtam, mire ő még közelebb jött, és megcsókolt. Gyengéden, de mégis éreztem benne a szenvedélyt. Annyira jó volt, és annyira akartam, hogy ezek után már minden jó legyen. Krisztián kicsit megemelt, majd az ölébe húzott, én pedig szembe ültem vele. A hátamat simogatta, én pedig a hajába túrtam. Miután ajkain szétváltak a homlokomat nekidöntöttem az övének, és rámosolyogtam, aztán elnevettem magam.

                                    

- Itt alszol? – kérdezte oldalra döntött fejjel.
- Hm, nem úgy volt, hogy lassan fogunk haladni?
- De. Csak aludni fogunk. Amúgy is késő van. Még valami bajod lesz az úton. – villantotta rám azt a félmosolyát, amit annyira imádok, és amivel rögtön le tud venni a lábamról.
- Na persze. – bólintottam. – nincs is itt semmi cuccom.
- Majd adok egy pólót. – vont vállat.
- Oké, rendben. De, csak alvás! – tettem fel az egyik kezemet.
- Ühüm. – bólintott, de ajkaival már újra az enyémet kereste.
Bevallom, az elején azt hittem, hogy nem tudjuk be tartani ezt a csak alvás dolgot, de tényleg nem történt semmi.  Megittuk még azt az üveg bort, de már a szobájába, miközben csak beszélgettünk, és apró csókokat váltottunk egymással, aztán egymáshoz bújva aludtunk el.

Másnap reggel napsütésre ébredtem. Annyira zavarta a szemem, hogy alig tudtam kinyitni, így megbökdöstem Krisztián, hogy ébredjen már fel.
- Na, mi van? – fordult felém nyúzott arccal. Látszott, hogy még nem aludta ki magát.
- Nem húzod be a sötétítőt?
- Ugye most nem ezért ébresztettél fel?
- De. – bólintottam. – Meg amúgy sem tudok már aludni.
- Ahj, Alíz. – nyögött egyet, aztán mégis felállt, odament az ablakhoz, és behúzta a sötétítőt, majd visszajött hozzám, és magához húzott. – Aludj inkább. – dünnyögte, de nekem eszembe se volt.
- Nem akarok. – Kelljünk már fel.
- Alíz, kérlek. – nézett rám álmos szemekkel.
- Hát jó, akkor te aludj. – vontam vállat, és kibújtam a keze alól, majd kimentem a szobából, be a konyhába.

                                   

Ott csináltam kávét, aztán belenéztem a hűtőbe, hogy van-e valami ehető, de azonnal fintorogva csuktam vissza, mert szinte csak üres volt. Látszik, hogy nincs már itt Enikő.
Végül felöltöztem, és elmentem bevásárolni. Élveztem, hogy a nap szinte simogatja a bőrömet. Nem volt nagy hőség, pont jó volt. Az üzletbe minden hülyeséget bepakoltam a kosárba, így végül két nagy táskával távoztam onnan. Mire vissza értem Krisztiánhoz, azt hittem, hogy leszakad a karom. Szépen kipakoltam mindent a helyére, majd csináltam a még mindig alvó Krisztiánnak reggelit. Miután kész lett a tojásrántotta, megmelegítettem a már kissé kihűlt kávét, rápakoltam egy kisebb tálcára, és bementem hozzá. Nem érdekelt, hogy még alszik, letettem az éjjeliszekrényre a tálcát, én pedig felé másztam, hogy felébresszem. 

10 megjegyzés:

  1. De jóó van friss!

    Már nagyon vártam mi sül ki a randiból, és meg kell hagyni, aranyosak voltak. Hogy féltek már, meg tökre zavarban voltak. *-*

    GYAAAA Krisztián tud főzni?o.o ez sokkolt xd vagyis aranyos volt tőle a vacsora, de nem hittem, hogy ehető lesz az a spagetti. Jól van Kölyök, látom szépen tanulsz :d

    Jó sok bort megittak! ha jól számolom az 36 üveg.. xD az szép mennyiség :D

    Nem történt semmi az éjszaka.. mondjuk, most lehet nem is hiányzott. Pont így volt jó. Így olyan cukin romantikus volt, tiszta bensőséges hangulat :D

    A kölyök reggel nyűgös.. hát szép! de legalább felkelt behúzni a sötétítőt! Kész úriember xD

    Várom a folytatást!! SIESSÉL VELE!

    VálaszTörlés
  2. De jó van friss --> aha, mintha nem tudtad volna, hogy lesz :D
    Igen, tud főzni! :D Vagy csak véletlenül sikerült neki? .o ? :D:D
    36 üveg? :D justin timberlake-re játszol? :D:D
    mondtam, hogy nem fog történni semmi, nem hittetek nekem:(:D:D
    köszönöm a komit, megpróbálok sietni:D

    VálaszTörlés
  3. xDD bakker!! elírtam! xD az csak 3 akart lenni xD most ne tudd meg hogy röhög itt ! xD VÉGEM VAN!

    Amúgy, igen. Tudtam, hogy van friss:D de azért írtam, mert örülök neki! tehát nem meglepetésként, hogy "nézd már van friss" hanem inkább" ezaz! van friss, ZSÍR a buli" xD

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó a történet!!! Az előző is az volt és ez is...nagy gratula!!! Alig várom a folytatást!

    Viki (twitterről) :D :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Viki :) örülök, hogy írtál .p

    VálaszTörlés
  6. Szia Vikicca!
    Még jó, hogy ma újra benéztem elolvasni, hogy mit írtál vissza a véleményemre, erre látom, hogy nincs is ott a vélemény.... hát kezdek ideges lenni, ennyire nem lehetek szeleburdi, mindig gyorsan kilépek nem várom meg, hogy a szóellenörzés elmenjen... de mától jobban figyelek :-)

    Elolvasom újra és írok is véleményt!

    - Alíz, most zavarba vagy? – fordult felém, és megsimította az arcomat.
    - Nem, vagyis, aah – sóhajtottam. – Kicsit. – vallottam be végül - ez annyira édes volt, komolyan mint a kisiskolások :-D
    Megleptél, Krisztián eltudta készíteni a spagettit teljesen egyedül?? vagy várjunk csak, azt nem írtad, hogy egyedül csinálta, gondoltam, hogy van benne valami csavar... :-D na jó nem leszek gonosz, ügyes vagy Kölyök!
    És tényleg csak aludtak, bár annyi bortól, már nem nagyon lett volna kinek .... :-D
    Reggel Krisztián elég morcos volt, reméljük a kávés és a reggeli láttan megenyhül és megmutatja a kedves arcát is!!!
    Nagyon várom a következő 4részt, remélem ma felteszel egyett, léci *-*

    VálaszTörlés
  7. Szia!:)
    Semmi gond, én is gyakran elfelejtem! :D
    mindenki meglepődik azon, hogy Krisztián eltudta készíteni a spagettit? :o D akkor itt már baj van.. :D:D
    hát én se lennék túl kedves, ha felébresztenének azért, hogy húzzam be a sötétítőt:D:D
    Köszönöm, hogy írtál, és hidd el, én is nagyon szeretnék ma feltenni egy új részt, de nem hiszem, hogy sikerülni fog:s Reméljük, hogy holnap!:)

    VálaszTörlés
  8. Én iiiiis itt vagyok hé :D hiányzotam? nem, mi? :DD Tök mindegy, ezt most akkor is el kell viselned :D
    Tök jóó rész lett. Nem valami érdekes, beismerem, de néha kell ilyen nyugis is :) Azért így is jó lett. Az viszont sokkolt, hogy Krisztián tényleg nem mászott rá (annyira) Alízra :D de komolyan, nem hittem, hogy türtőztetni tudja magát :DD
    Annyira kiváncsi vagyok, hogy ezt hogyan folytatod. Elvileg kreatív vagyok, de kb. most fogalmam sincs, hogy én hogy folytatnám :DD Úúú siess a kövivel *___*
    pusziii :)

    VálaszTörlés
  9. Örülök, hogy itt vagy, és igen, vártam már, hogy írj:p
    Az úgy oké, hogy még én se tudom, hogy folytatom? :D a végét tudom, de most nem, hogy mit írjak:D szerintem a végén megfogtok lepődni még.p
    köszönöm, hogy írtál:p

    VálaszTörlés
  10. :)))) azzz igeeeen :D:D hát akkor még inkább kiváncsi vagyok, hogy mit hozol ki belőle :D neeeee, most felkeltetted az érdeklődésem :D:D nincsmit :))

    VálaszTörlés